19 Şubat 2014 Çarşamba

Acurun Faydaları

Tohumunda %45 civarı katı yağ, Etinde şeker, glikoz ve fruktoz vardır. 

Faydaları

  1. Sindirim kolaylaştırıcı: Acur yemek sindirimi kolaylaştırır.
  2. Hararet teskin edici:Susadıkça acur yenirse susuzluğu giderir. 
  3. Vitamin eksikliği:Hurma ile acur yemek vitamin eksikliklerine iyi gelir. 
  4. Baygınlık:Acur koklamak baygınlığa iyi gelir. 
  5. Sarılık: Olgun acur rendelenip balla karıştırılarak yenmeye devam edilir. 
  6. İdrar söktürücü:acur çekirdekleri dövülüp kaynatılır balla tatlandırılarak içilir. 

0 yorum:

Yorum Gönder

en iyi fiyatlarla altın ve pırlanta buradan alınır

 

Blog Haberleri